Blog Selamat Tinggal

19 January 2011

29 Andai Kau Inginkan Aku

selepas
tengah...

sebelum ( aku rembat kat fb sape ntah..tatau muka dia camana..cuma tgk gambar ni je.so rasa cam bleh kaler ni..kaler ajo lahh..tu pun sebab suka mesej dalam gambar ni )

Semua orang akan meninggal, tapi lihat mesej yg peninggal itu tinggalkan. Mesej yang baik atau sebaliknya?

Rusydee, 14 Safar 1432,
Selamat Tinggal. Wassalam.

29 comments:

  1. sempat lagi tu dalam kesibukan menyiapkan thesis =p

    ReplyDelete
  2. @Tunduk Mengalah

    ooo..ade pun pop-up window
    hehehe..nice artwork bro~!

    ReplyDelete
  3. @eyna_chan

    haha lawak la plak rasanya asyik dik eyna je dipaksa memberi komen kat sini..haha

    ReplyDelete
  4. salam wbt..
    cantik.. penuh makna..
    ^_^

    ReplyDelete
  5. perghhh ! blog terbaik !! sukaaa ! akhirnya dapat gak blogwalking.. muahaha~

    ReplyDelete
  6. @nuraishah_abuhasan

    Penuh makna...tang mana yang penuh makna tu? Sila jawab cepat!! hehehe!!

    ReplyDelete
  7. @CikBulat

    macih2! i adore your blog too!! hehe selalu belogwalking kat situ tgk design kamu yg selalu bertukar2..hebat2..

    ReplyDelete
  8. wahhh ! tak sangka slalu ke blog ai. btw,lukiskan gmbar ite boley? hehehe

    ReplyDelete
  9. salam sahabat.. nice blog, thanks for sudi g blog saya.. emm.. tak bleh follow ke blog ni....

    ReplyDelete
  10. @CikBulat

    InsyaAllah boleh2..tade masalah kalo ujung2 minggu tp jadi katon la muka cik bulat tak jadi potrettt ( tak ghetiii potret2 nih!! )..huk huk!!

    ReplyDelete
  11. @Amalina Azizi

    syukran masuk belog ini gak...boleh je kalo nak follow, sila tekan gambar mamat kat sebelah tu...takat ni dah ada 40 ribu org follow, cuma tak appear je kat belog ni..hahah ( perasan padahal semua takut nk follow kohkohkoh )

    ReplyDelete
  12. hahaha,xkisah la.. katon pon katon la.. yg pnting kne ada muka sbijik cm ai.. hahahaha.. kalau tak,saman !

    ReplyDelete
  13. @CikBulat

    Hahaha tak janji tapi kalo dah siap sure laa akan diinform kat cik bulat! =p

    ReplyDelete
  14. WOW! (dengan nada yang sangat tekejuT)
    biso mu ni....
    ish..ish...ish...

    ReplyDelete
  15. @Amalina Azizi

    haha..alah bise tegal biase...jadi kesimpulannye, biase2 aje..

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum wth...

    makneny ini drp gambar ori boleh jadi lukisan kartun tu? cantik..cantik!

    ReplyDelete
  17. saAt yG paSti10:56 PM

    ktinggalan sudah..

    ReplyDelete
  18. Anonymous11:50 AM

    bro rusdi, assalam, camne leh kaler kan tu bro? gud job? kat adobe photoshop ke? nak blaja kat mana ek? mohon perkongsian.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, drop by here.
    dh dpt blum spe owner gmba ori ni??

    ReplyDelete
  20. Anonymous3:53 PM

    salam..alaiykh..cantik la gambar2 kartun dalam blog nie namapk soft j..boleh tak nak ambil...

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum...klu sya bagi gambar,nak suwu edit mcm kat atas ne ble ? hehe.. :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..
    grafik yg cantik :)

    ReplyDelete
  23. @Nadia Alzahra:

    Moga mesej lebih cantik dari gambar :)

    ReplyDelete
  24. Anonymous3:42 PM

    assalamualaikum...nak bajo wat ni..camana?pakai software pe?

    ReplyDelete
  25. Anonymous10:46 PM

    Salam.sy suka sangat tgk drawing , colouring n yg penting mesej yg awak nk sampaikan thru lukisan awk. Awk buat ni full time or part time job ye? Blh sy tau?

    ReplyDelete
  26. mule2 edit pkai illustrator, then bru pkai photoshop erk? tone cantik, sumpah lawa. suke3..

    ReplyDelete
  27. @kasih:

    saya tak pandai illustrator. ni gambar ambik kat facebook sape ntah..saya tlg kalerkan je.

    ReplyDelete
  28. Cantiklah . Nak buat macam ni gak tapi tak pandai guna adobe photoshop

    ReplyDelete
  29. Anonymous5:38 AM

    gmba 'andai kau inginkan aku' sgt lawa. Ase tenang nengok. Gmba laen pown lawa. Tp x selawa la. Thanks. N keep up the good work.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...